Languages
Stories

VK architects+engineers neemt Best Managed Company-label in ontvangst

Met enige trots namen we gisteren het label van ‘Best Managed Company’ in ontvangst. Het label is een erkenning van Belgische bedrijven door een onafhankelijke jury voor hun duidelijke strategie, uitgebreide expertise, inzet en financiële prestaties. 

Veerkracht & duurzaamheid 

Daarnaast is het label ook een erkenning voor veerkracht & duurzaamheid. “Veerkracht is de kwaliteit van de organisatie om snel te kunnen reageren en voorbereid te zijn op onzekerheden en ervoor te zorgen dat ze kunnen overleven en leven”, zegt Nikolaas Tahon, programmaleider van Best Managed Companies. “Een veerkrachtig bedrijf is in staat om duurzaamheid te bereiken, economische tegenspoed te overwinnen en standvastig te handelen in het licht van toenemende onzekerheid, zoals de huidige COVID-19-crisis.” 

Sinds 2018 zijn Deloitte Private en Econopolis, bijgestaan ​​door KU Leuven, op zoek naar verborgen pareltjes in de Belgische ondernemerswereld. 

Onze teams, klanten en partners maken deel uit van dit traject 

“Het was een heel interessant traject . Naast strategie-afstemming en implementatie, worden we ook gemonitord op talentbetrokkenheid, leiderschap en innovatie die leiden tot een duurzame financiële groei ”, stelt Karel Verhaeghe, CFO VK architects +engineers. 

Het VK-strategieplan bevat een duidelijke visie en strategie. Paul Corbeel, CEO VK architects+engineers: ”Zowel onze teams, klanten als partners spelen een zeer belangrijke rol in onze dagelijkse gang van zaken, maar nog meer in de uitvoering en implementatie van ons plan. We kijken er dus al naar uit om de volgende stappen te zetten om onze missie te realiseren: valuing the well-being of people & planet by offering full life-cycle design solutions “ 

Life-cycle design thinking staat centraal in hun duurzaamheidsstrategie. Circulariteit, mobiliteit, milieu, welzijn van mens & planeet,… Vrijwel alle denkbare duurzame disciplines zijn jarenlang in het bedrijf verankerd. Om de impact van hun duurzame aanpak te meten, zal VK architects+engineers de komende jaren nog meer inzetten op digitalisering. 

We zijn er trots op het Best Managed Company-label te ontvangen en zien het als een erkenning richting onze teams, klanten en partners. 


07/05/2021

Ja, contacteer mij

Sluit het formulier