Languages

Neem een voorsprong dankzij digitale engineering

Partner met een heldere focus op digital engineering.

Als gespecialiseerde partner van grote aannemers(combinaties) realiseren de digital engineers van Infranea de beste oplossing op maat van elk project.

Onze digital engineers maken al jaren gebruik van geavanceerde software om ontwerpgegevens te digitaliseren. Dat biedt enorme mogelijkheden op het vlak van 3D-ontwerp, BIM-diensten en VR-simulatie. Maar digital engineering gaat nog veel verder. Het is de kunst om ontwerpdata te modeleren, integreren en optimaliseren dankzij digitale competenties. Het is de evolutie van computerondersteund naar computergestuurd ontwerpen van infrastructuur. Een digital engineer is daarom naast ingenieur ook programmeur. De ontwerp-logica wordt op expliciete wijze gecodeerd in workflows en algoritmes. Het voordeel is dat het ontwerpproces traceerbaar en herhaalbaar wordt, waardoor de kwaliteit en productiviteit sterk verhogen.

Lees hier meer over wat digital engineering betekent voor Infranea.

Onze klanten hebben een voorsprong

We geven onze klanten al in de tenderfase een voorsprong. Daarna zorgen we vanuit een risico-gestuurde aanpak met Systems Engineering voor het ontsluiten van alle data tijdens de volledige levenscyclus van projecten. Zo worden faalkosten, informatieverlies en bouwhinder sterk verminderd.

Innovatie levert strategisch voordeel

De digital engineers van Infranea hebben een passie voor nieuwe technologie. Zij testen voortdurend software en innovaties voor 3D, BIM, virtual en augmented reality. En ze kunnen dit snel omzetten in de praktijk, zodat dit een strategisch voordeel oplevert bij de klanten.

Infranea is deel van VK Architects & Engineers

VK Architects & Engineers is een ontwerp- en studiebureau met meer dan 65 jaar ervaring en is voornamelijk actief in Europa en Zuidoost-Azië. Dankzij de gedeelde waarden van beide bedrijven, de complementaire expertises en de schaalvergroting kan Infranea de ambities in 3D-ontwerp, BIM-diensten en VR-simulaties extra kracht bij zetten. VK Architects & Engineers is werkzaam in Healthcare Design en Building Engineering en bied daarbinnen diverse diensten aan zoals: Duurzaam ontwerp, Healthcare Architectuur, Stabiliteit, Masterplanning, Acoustical Engineering, M&E Engineering en meer.

Alle expertises van VK Architects & Engineers vindt u hier

Healthcare Design

In Healthcare Design bieden we alle disciplines aan: van masterplanning en programmatie, over architectuur en interieur, tot stabiliteit, technieken, infrastructuur en omgevingsaanleg. Binnen de ziekenhuiswereld geldt VK ondertussen als een gereputeerde partner met tientallen referenties en meer dan 1 miljoen m² ziekenhuisprojecten alleen al het laatste decennium.

Building Engineering

In Building Engineering staan onze ingenieurs en landschapsontwerpers ten dienste van architecten, bouwheren en vastgoedontwikkelaars voor masterplanning, programmatie, stabiliteit, speciale technieken, infrastructuur en omgevingsaanleg. VK heeft binnen dit domein aan enkele iconische gebouwen meegewerkt en mag tal van internationaal gerenommeerde architecten en ontwikkelaars tot haar klanten rekenen.

Ja, contacteer mij

Sluit het formulier