Languages

Neem een voorsprong dankzij digitale engineering

Partner met een heldere focus op digital engineering.

Als gespecialiseerde partner van grote aannemers(combinaties) realiseren de digital engineers van Infranea de beste oplossing op maat van elk project.

Onze digital engineers maken al jaren gebruik van geavanceerde software om ontwerpgegevens te digitaliseren. Dat biedt enorme mogelijkheden op het vlak van 3D-ontwerp, BIM-diensten en VR-simulatie. Maar digital engineering gaat nog veel verder. Het is de kunst om ontwerpdata te modeleren, integreren en optimaliseren dankzij digitale competenties. Het is de evolutie van computerondersteund naar computergestuurd ontwerpen van infrastructuur. Een digital engineer is daarom naast ingenieur ook programmeur. De ontwerp-logica wordt op expliciete wijze gecodeerd in workflows en algoritmes. Het voordeel is dat het ontwerpproces traceerbaar en herhaalbaar wordt, waardoor de kwaliteit en productiviteit sterk verhogen.

Lees hier meer over wat digital engineering betekent voor Infranea.

Onze klanten hebben een voorsprong

We geven onze klanten al in de tenderfase een voorsprong. Daarna zorgen we vanuit een risico-gestuurde aanpak met Systems Engineering voor het ontsluiten van alle data tijdens de volledige levenscyclus van projecten. Zo worden faalkosten, informatieverlies en bouwhinder sterk verminderd.

Innovatie levert strategisch voordeel

De digital engineers van Infranea hebben een passie voor nieuwe technologie. Zij testen voortdurend software en innovaties voor 3D, BIM, virtual en augmented reality. En ze kunnen dit snel omzetten in de praktijk, zodat dit een strategisch voordeel oplevert bij de klanten.

Ja, contacteer mij

Sluit het formulier